Geboortesteen ketting


Klik hier om direct naar alle geboortesteen kettingen te gaan.

 

Nu 50% korting op alles met kortingscode: sale50

 

Ketting met geboortesteen: een uniek en persoonlijk cadeau

Een ketting met geboortesteen eraan is een uniek en zeer persoonlijk cadeau om te geven en om te krijgen. Het is het perfecte cadeau voor een kersverse mama of voor iedere moeder die haar kinderen graag dichtbij haar draagt. Een geboortesteen ketting is niet alleen een leuk cadeau voor een kersverse mama. Net als dat je een initial ketting met de initiaal van jezelf kunt dragen, kun je ook een ketting met de geboortesteen van jouw geboortemaand dragen of natuurlijk de geboortemaand van iemand die veel voor je betekent. Hiervoor hoef je natuurlijk geen mama te zijn.

 

Birthstone ketting bij FAYE Sieraden

Bij iedere maand hoor een geboortesteen. Net zoals dat bij jouw geboortedag een sterrenbeeld hoort, hoort er bij jouw geboortemaand een geboortesteen. Een birthstone ketting is ontzettend leuk om te geven, maar ook om te krijgen. De ketting met geboortesteen collectie van FAYE Sieraden is gemaakt van 14K goud. Het is dus niet volledig van goud, maar voorzien van een 14 karaats gouden laagje. Hierdoor is een birthstone ketting ook een stuk betaalbaarder dan een volledige gouden ketting. Verder zijn onze geboortesteen kettingen gemaakt van stainless steel. Dit houdt in dat ze niet verkleuren en je er bijvoorbeeld gewoon mee kunt douchen!

 

Wat voor geboortesteen ketting past bij jou?

Er zijn in totaal 12 geboortestenen. Voor iedere maand is er dus een aparte geboortesteen die je aan een ketting kunt dragen. Iedere geboortesteen heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Bekijk hieronder welke geboortesteen bij welke maand hoort en ontdek de unieke betekenis.

Geboortesteen ketting januari – Granaat

De rode granaat geboortesteen heeft een diep roodbruine kleur en staat gelijk aan de kleur van de granaatkristallen. Het staat voor zelfverzekerdheid, vriendschap energie en wilskracht.

Geboortesteen ketting februari – Amethist

De dieppaarse geboortesteen wordt vaak gebruikt in koninklijke juwelen. Het wordt dan ook vaak geassocieerd met rijkdom en macht. Het staat voor positiviteit en optimisme.

Geboortesteen ketting maart – Aquamarijn

De lichtblauwe geboortesteen dankt zijn naam aan zijn betekenis: water en zee. Deze geboortesteen staat voor liefde, hoop, veiligheid en blijheid.

Geboortesteen ketting april – Diamant

Deze witte geboortesteen heeft door zijn witte kleur een gevoel van een diamant. Het staat voor vriendelijkheid, persoonlijkheid, klaarstaan voor anderen, rust, kalmte en down-to-earth.

Geboortesteen ketting mei – Smaragd

Deze warm groene geboortesteen wordt geassocieerd met de Griekse godin Venus, de godin van de liefde en schoonheid. Het staat voor wijsheid, geduld, trouw en liefde.  

Geboortesteen ketting juni – Alexandriet

Deze lichtpaarse geboortesteen wordt zeer gewaardeerd door zijn natuurlijke schoonheid en unieke krachten om de geest en emoties te stimuleren en te kalmeren. Het staat voor bescheidenheid, vrede en schoonheid.

Geboortesteen ketting juli – Robijn

Deze prachtig rode geboortesteen staan symbool voor liefde en passie. Het staat voor geluk, passie, moed en gezag.

Geboortesteen ketting augustus – Peridot

Deze grijsgroene geboortesteen wordt gezien als de meest spirituele steen. Het staat voor zelfvertrouwen, kracht, succes en liefde.

Geboortesteen ketting september – Saffier

Deze donkerblauwe geboortesteen staat bekend om zijn mooie kleur en glans. Het staat voor karakter, trouw, nobiliteit, wijsheid en waarheid.

Geboortesteen ketting oktober – Rozenkwarts

Deze lichtroze geboortesteen staat voor vrede en hoop. Het is de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Het staat voor kalmte, eerlijkheid, vertrouwen en harmonie.

Geboortesteen ketting november –Gele topaas

De maand november is een maand met twee geboortestenen: Citrien en Topaas. De geboortestenen hebben een geel oranje kleur. Wanneer je geboren bent in november kun je genieten van veel activiteit en uitdaging. Het staat voor geluk, rust, moed, vitaliteit en energie.

Geboortesteen ketting december – Blauwe Topaas

Deze lichtblauwe/turkoois kleurige geboortesteen kent talrijke positieve effecten. Er wordt gezegd dat deze steen een tevreden en gelukkig gevoelsleven geeft en mensen dichter bij zichzelf brengt. Het staat energie, creativiteit, geluk, voorspoed en liefde.