Initial oorbellen


Klik hier om direct naar de initialen oorbellen te gaan.

 

Shop nu met 50% korting met de kortingscode: sale50De leukste oorbellen met initialen

Er zijn de laatste tijd enorm veel nieuwe trends op het gebied van oorbellen, waar de initialen oorbellen zeker bij horen. Bij FAYE Sieraden shop je diverse varianten oorbellen met initialen. Het leuke van de oorbellen is dat je zelf kunt kiezen welke letter je wil. Voor welke initialen ga jij? Creëer een ware earparty door de initialen oorbellen te combineren met andere oorbellen uit ons assortiment. Dit duidt ook meteen op een nieuwe trend, namelijk het zogenaamde layeren. Dit houdt in dat het tegenwoordig helemaal hot is om meerdere, verschillende oorbellen, kettingen en armbanden tegelijk te dragen en te combineren. Zo kun je je sieraden eindeloos mixen en matchen.

 

Initialen oorbellen: Dé trend van het moment

Initialen oorbellen zijn dé trend van dit moment. Door de initialen oorbellen te combineren met andere trends als het dragen van meerdere oorbellen tegelijk, kun je heel leuke combinaties creëren. Wanneer je bijvoorbeeld verschillende gaatjes hebt, kun je diverse maten, kleuren en varianten oorbellen tegelijkertijd combineren. Combineer de oorbellen met initialen bijvoorbeeld met onze schelpen oorbellen. Al onze oorbellen zijn beschikbaar in zowel goud als zilver. Daarnaast zijn de oorbellen bij ons beschikbaar met elke gewenste letter. Kies jouw favoriete oorbellen en maak je eigen earparty! Wij zijn in elk geval helemaal weg van onze initialen oorbellen. Ze zijn ook superleuk te combineren met een van onze kettingen, armbanden of enkelbandjes.

 

Gouden initial oorbellen voor elke gelegenheid

Ben jij helemaal weg van initialen oorbellen met gouden details? Dan ben jij bij FAYE sieraden helemaal aan het goede adres, want bij ons vind je alle oorbellen in zowel het goud als zilver. Maak daarnaast je outfit helemaal af door de oorbellen te combineren met andere sieraden uit ons assortiment! Zo zijn de gouden initial oorbellen superleuk te combineren met de gouden schelpen oorbellen. Ook hebben we heel leuke gouden armbandjes en gouden kettingen die erbij passen.