Initial ringen


Klik hier om direct naar de initial ringen te gaan.Shop jouw ring met initialen online

Shop jouw ring met initialen online bij FAYE Sieraden. Bij ons heb je een ruime keuze uit fijne en minimalistische initial ringen in het zilver of goud verguld. Daarnaast kun je ook kiezen voor een zegelring met letter in het zilver of goud. Welke stijl past het beste bij jou? Combineer jouw ring met initialen nu ook met andere sieraden uit onze initialen sieraden collectie, zoals een paar oorbellen met initialen een initialen armband of een initial ketting.

 

Personaliseer jouw ring met initialen

Gepersonaliseerde sieraden, zoals een ring met initialen kan niet meer ontbreken in jouw sieraden collectie. Het ziet er super leuk uit en het is ook nog eens extra persoonlijk. Je kunt hierbij de initiaal van jezelf dragen of van iemand die je dierbaar is. Je kunt deze ring met initialen ook perfect combineren met andere initiaal sieraden om een complete look te creëren.

 

Initial ring goud

Ben jij een fan van gouden sieraden? Dan is de initial ring goud perfect voor jou! Deze ring is goud verguld, waardoor hij een laagje goud bevat, maar niet compleet van goud gemaakt is. Hierdoor shop je een gouden ring met letter tegen een leuke en betaalbare prijs. Bekijk ons ruime assortiment aan gouden ringen met initiaal en bestel eenvoudig online. Ook super leuk om te combineren met een gouden initial ketting of een ander gouden sieraad.

 

Initial ring zilver

Ben je meer fan van zilveren sieraden? Ook dan zit je bij FAYE Sieraden goed! Naast de gouden ringen met initialen hebben we ook de initial ring zilver in diverse uitvoeringen. De zilveren ringen zijn gemaakt van stainless steel, waardoor ze niet verkleuren. Je kunt deze ring daarom gewoon aanhouden tijdens het douchen, sporten en het slapen. Ook deze ring is natuurlijk super leuk om te combineren met onze andere zilveren sieraden.

 

Geef een initial ring cadeau

Shop jouw initial ring eenvoudig online bij FAYE Sieraden. Koop de ring voor jezelf of geef er een cadeau aan iemand anders. De initial ring is namelijk een super leuk en persoonlijk cadeau. Onze ringen worden ook altijd in een leuk doosje verpakt, waardoor je het in een leuk ringendoosje kunt geven. Natuurlijk kun je ook een initial ring aan jezelf cadeau doen! Bestel jouw ring voor 17:00 en het wordt de dezelfde dag nog gratis verzonden!