Over ons

Wij zijn een jong duo met een passie voor ondernemen en de gezichten achter FAYE Sieraden. Van samen werkend met groot succes aan diverse online marketing trajecten voor diverse klanten, naar onze eigen webshop. Een droom die we beiden hadden en die nu werkelijkheid is geworden.

Onze naam zegt het al, FAYE Sieraden is dé online webshop in Nederland waar je moet zijn voor de leukste on-trend sieraden! Bij ons vind je dus sieraden terug gebaseerd op de laatste mode trends. Van kleurrijke sieraden tot minimalistische sieraden. Voor iedere stijl en iedere persoonlijkheid hebben we wel een passend sieraad.

FAYE Sieraden staat voor kwaliteit. We proberen je dan ook de beste kwaliteit sieraden aan te bieden tegen een voordelige prijs. Ook klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. We proberen natuurlijk de beste kwaliteit te bieden. Mocht er iets mis zijn met je sieraad, dan horen we dit ook graag zodat we je een passende oplossing kunnen bieden. Daarnaast kun je ons bijna altijd bereiken. Zo zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00-22:00. Zelfs in het weekend kun je ons bereiken!

Het doel van onze webshop is dat onze producten voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Je vindt daarom ook producten terug in ons assortiment in diverse prijsklasse. Op deze manier is het voor iedereen betaalbaar. Natuurlijk staat bij ieder product de kwaliteit voorop. We kopen onze sieraden dan ook uitsluitend in bij betrouwbare bedrijven uit Nederland en we ontwerpen zelfs enkele sieraden zelf.  

Bekijk onze collectie aan on-trend sieraden!